Otto Rehhagel - Κωνσταντινίδου, Ξανθή (Άθληση και Κοινωνία, 2023)
Ο Otto Rehhagel γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου 1938 στην πόλη Essen της Γερμανίας. Είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και διακεκριμένος προπονητής στη Bundesliga. Ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε στον σύλλογο της γενέτειράς του, την TuS Helene Altenessen το 1948, πριν από τη μετάβασή του στον μεγάλο σύλλογο της πόλης, τη Rot-Weiss Essen, για την οποία αγωνίστηκε από το 1960 μέχρι το 1963. Μετά από το ξεκίνημα της Bundesliga, την περίοδο 1963/64, αγωνίστηκε για λογαριασμό της Ηertha Βerlin (1963-1965) και της FC Kaiserslautern (1966-1972). Στη διάρκεια της καριέρας του έπαιξε συνολικά σε 201 αγώνες της Bundesliga, ενώ ως αμυντικός ήταν γνωστός για το σκληρό παιχνίδι του. Είναι ο ένας εκ των δύο Γερμανών, ο οποίος σε συνδυασμό ως παίκτης και ως προπονητής, έχει συμμετάσχει σε πάνω από 1000 αγώνες της γερμανικής Bundesliga.